Akaun idi.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Pra Pembayaran DEPOSIT Pendahuluan Bina Rumah Atas Tanah Sendiri

Pra Pembayaran DEPOSIT Pendahuluan Bina Rumah Atas Tanah Sendiri

Terima kasih kerana berminat dengan cadangan dan tawaran projek kontrak pembinaan rumah di atas tanah sendiri daripada syarikat kami.

Sila ambil perhatian!

Untuk makluman pihak tuan, ini adalah borang pra pembayaran deposit pendahuluan tempahan pembinaan rumah pelanggan dengan syarikat kami. Borang ini bukanlah bermakna pihak tuan mesti kena bayar pembayaran deposit tersebut sekarang sedangkan sebarang perbincangan dan persetujuan projek kontrak pembinaan rumah atas tanah sendiri masih belum apa-apa pun dicapai.

Pembayaran deposit sebenar adalah apabila perbincangan dan persetujuan pembinaan rumah atas tanah sendiri telah dicapai dan ditandatangani di dalam Buku Perjanjian Jual-beli antara pihak tuan dan pihak syarikat kami serta ia sebenarnya dilakukan di pejabat syarikat kami secara praktikalnya. 

Tujuan borang ini adalah untuk mengeluarkan terlebih dahulu nombor invois bagi tujuan kelayakan tuntutan tawaran harga SPECIAL OFFER dan F.O.C yang ditawarkan oleh syarikat kami kepada tuan. Sekiranya persetujuan untuk membina rumah di atas tanah sendiri telah dicapai antara pihak tuan dan pihak syarikat kami maka nombor invois tersebutlah yang akan digunakan untuk membuat tuntutan tawaran harga SPECIAL OFFER dan F.O.C yang ditawarkan. Dan dalam masa yang sama ianya bertindak sebagai pencetus indikator prestasi gerakerja agen-agen pemasaran syarikat kami.

Sekiranya perbincangan dan persetujuan tidak dicapai maka secara automatiknya borang ini terbatal. 

Semoga pihak tuan mendapat penjelasan yang baik.

Sila isikan borang tempahan di bawah.

Link muat turun akan dihantar melalui emel selepas bayaran sudah disahkan.

Info Penting

  1. Pastikan anda menerima salinan invois setelah selesai membuat tempahan.
  2. Pengesahan tempahan akan dibuat dalam masa 24 ke 48 jam. Biasanya lebih cepat.
  3. Untuk sebarang pertanyaan, emelkan terus ke idimazhar@gmail.com.